בוידאו הזה נלמד איך להכין קובה סלק כורדית ע"פ מתכון שאימי הייתה מכינה. זאת אינה מנה מהמטבח הפרסי אך בחלק של פרס בה גרה משפחתה היה נהוג להכין את המנה הזאת.
המצרכים:
למרק:
כחצי ליטר מים
אבקת מרק עוף (לא חובה)
עצמות של עוף
סלק חתוך
עלי כוסברה פרטוזילה קצוצים דק
מעט סלרי קצוץ דק
תבלינים: כורכום, תבלינים: כמון, פלפל, מלח,
להכנת הקובות:
שתי כוסות סולת
כוס מים חמים עם מעט אבקשת מרק עוף
מעט שמן
מלח
להכנת מילוי לקובות:
בצל
כוסברה
פטרוזיליה
סלרי
חזה עוף
מעט שמן
תבלינים: כורכום, תבלינים: כמון, פלפל, מלח,
-- אופן הכנה וכמויות מדוייקות יותר ניתן לראות בוידאו ---
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה